Visdocumenten

Lid worden van de mooiste vereniging in de regio

Bij Hengelsportvereniging De Waalkanters ben je aan het goede adres voor je VISpas of JeugdVISpas. De (Jeugd)VISpas is meteen het  lidmaatschapsbewijs van HSV de Waalkanters. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot een prachtig aanbod aan viswater én zo'n 80% van al het viswater in heel Nederland, maar wordt je ook lid van de leukste en actiefste vereniging in jouw regio.

-> Klik hier voor onze viswaterkaart!

Via bovenstaande knop kun je de (Jeugd)VISpas online bestellen, veilig betalen via Ideal of creditcard en direct vissen! Je ontvangt direct (en per mail) een printbaar Voorlopig bewijs van lidmaatschap (VISpas), met een unieke code. Dit document is een maand geldig. De definitieve VISpas inclusief de lijsten van viswateren worden je automatisch binnen drie weken  per post opgestuurd.

Klik hier voor een overzicht van prijzen.